νέα έκδοση GoEnergy 1.6.2.4 νέος Κ.Εν.Α.Κ 2017 CAD-PRO
Λογισμικό ενεργειακής επιθεώρησης σύμφωνα με τον νέο Κ.Εν.Α.Κ 2017
"ΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ KAI EΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ GOENERGY ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΕΚΑ Α.Π 1600/28.01.2014"

Με νέο σχεδιαστικό περιβάλλον συμβατό με όλα τα CAD SOFTWARE
ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ CAD-PRO ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ CAD

Για δοκιμαστική χρήση του λογισμικού μπορείτε να μας στείλετε email στο support@buildingsoft.gr


Όροι χρήσης


«Το λογισμικό "GoEnergy" είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας BUILDINGSOFT, με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος. Προορίζεται για την επεξεργασία του πακέτου δεδομένων της Ενεργειακής Επιθεώρησης κτηρίων (αρχείου xml), την επίλυση όλων των απαραίτητων μεταβλητών, συντελεστών σκίασης β.Απ. μονάδων παραγωγής κλπ καθώς και την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).»

Σημαντική ενημέρωση
«Για να επιλυθεί η ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου θα πρέπει ο χρήστης να προμηθευτεί το ειδικό λογισμικό ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ.
Το λογισμικό GoEnergy όπως και όλα τα εμπορικά λογισμικά εκτελεί τους υπολογισμούς για την ενεργειακή κατάταξη με κλήση του ειδικού λογισμικού του ΤΕΕ, η κλίση γίνεται αυτόματα χωρίς παρέμβαση του χρήστη.»

«Το Ειδικό λογισμικό του ΤΕΕ υπόκειται στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του με οποιονδήποτε τρόπο από τον χρήστη πλην του δικαιώματος χρήσης, που του έχει παραχωρηθεί με τη σχετική άδεια χρήσης και σύμφωνα με τους όρους χρήσης που περιγράφονται σε αυτή, τους οποίους ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα.»

«Η έκδοση της δοκιμαστικής χρήσης αφορά το GoEnergy CAD , διαρκεί 15 ημέρες, είναι σε πλήρη λειτουργία, διανέμεται εντελώς δωρεάν και δεν αποτελεί καμία δέσμευση για τον χρήστη της παρά μόνο ότι αποδέχεται να λαμβάνει online ενημερώσεις και ΝewsLetter από την BuildingSoft.»

«Ο χρήστης φέρει την πλήρη ευθύνη για την ακρίβεια των δεδομένων που εισάγει στο λογισμικό.»

«To λογισμικό "GoEnergy" υπόκειται στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται ρητά κάθε είδους αναπαραγωγή και αναδιανομή του, ενώ μοναδική και αποκλειστική υπεύθυνη για αυτό είναι η εταιρία BUILDINGSOFT.»


Μάθε περισσότερα     Contact Us     Download Trial     Help Document     Video Παρουσίασης Τιμοκατάλογος


BUILDINGSOFT - Kατασκευή τεχνικού λογισμικού - Δνση : Μεγάρων 8 56626 Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310230460 , Fax. 2310230458 Yπεύθυνος Γιώργος Ποτόγλου Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός , email:info@buildingSoft.gr   © 2012-2020 Πνευματικά δικαιώματα και κατασκευή. Τελευταία ενημέρωση 22 Ιανουαρίου 2020